Organismul dumneavoastra este acid. Iata ce trebuie sa faceti (adevarul din spatele cancerului, pe care niciun medic nu vi-l va spune)

0

Un doctor renumit pentru castigarea premiului Nobel pe nume Otto H Warburg a sustinut ca deficitul de oxigen este cauza aparitiei cancerului. Conform spuselor sale, un organism fara oxigen este extrem de acid, mediul propice al aparitiei celulelor canceroase.

Celulele cancerigene sunt anaerobe si nu pot supravietui intr-un mediu oxigenat sau alcalin. Doctorul mentioneaza ca celulele au nevoie de oxigen si celulele canceroase nu pot supravietui fara oxigen. Daca o celula ramane timp de 48 de ore fara 25% din oxigen, ea devine canceroasa.

Asadar este important sa avem un echilibru al pH-ului si cel benefic este intre mediul acid si cel alcalin.  Organismul uman functioneaza perfect intr-un mediu alcalin de 7.365. Noi insa avem o dieta nesanatoasa, toxica si acida, care duce la dezechilibrarea pH-ului.

Robert O. Young, autorul cartii ”The pH Miracle,” spune ca principala sursa a problemelor de sanatate este aciditatea. Bacteriile neprietenoase, virusii, parazitii si candida, se dezvolta in medii acide. In momentul in care consumam alimente alkaline, „dusmanii” incep sa moara. Protejati-va organismul si oferiti-i alimente alcaline. Asigurati-va ca pH-ul este unul echilibrat

Iata reteta pe care trebuie sa o consumati zilnic pentru a regla nivelul pH-ului:

  • 1/3 lingura de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri zeama de lamaie

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati aceste doua ingrediente intr-un pahar pana la omogenizare. Apoi adaugati apa in restul paharului si trebuie baut tot o data.

Comments are closed.