Foloseste aceste 2 ingrediente in combinatie ca sa spui adio sinuzitei, rinitei si simptomelor gripale !

0

Sinuzitele sunt infectii ale membranei mucoase care captuseste interiorul foselor nazale si sinusurile. Sinusurile sunt spatii goale, sau cavitati localizate in jurul ochilor, obrajilor si a nasului.

Cand membrana mucoasa se inflameaza, se tumefiaza, blocheaza drenajul fluidului din sinus spre nas si gat, determinand durere si presiune in sinusuri. Bacteriile si fungii cresc cel mai probabil in sinusurile incapabile sa se dreneze corespunzator.

Exista nenumarate retete si medicamente pe care le putem folosi in tratarea sinuzitei insa in continuare am sa va prezint un tratament natural si eficient cu ingrediente pe care le avem la indemana noastra.

Ingrediente:

  • 200 de ml de otet de mere
  • radacina proaspata de 5 cm de ghimbir

Mod de preparare:

Pentru inceput trbuie sa dati ghimbitul prin razatoare si sa il depozitati intru-un borcan cu capac.

Peste ghimbir trebuie sa adaugati otetul de mere.

Acest borcan cu remediu trebuie lasat la macerat timp de 10 zile la temperatura camerei, agitand periodic.

Dupa ce au trecut cele 10 zile, preparatul obtinut va fi folosit pentru inhalatii(50 de grame de ghimbir la 1 litru de apa clocotita). Dupa fiecare inhalatie, inmoaie o compresa in solutie si acopera cu ea zona gatului. Mentine compresa pe piele pe toata durata noptii.

Timp de 3 zile repera consecutiv, perioada in care simptomele vor incepe deja sa se amelioreze. Inflamatia cedeaza treptat iar durerile de cap dispar sub efectul terapeutic al ghimbirului.

Comments are closed.