Cum sa-ti albesti dintii in 7 zile la tine acasa?

0

Cu totii ne dorim sa avem dintii albi si pentru ca acest lucru trebuie sa aveti carbonul activ in organismul nostru. Multe persoane si-au albit dintii cu carbunele activ deoarece acesta este un remediu natural.

El se obtine prin prelucrarea carbunelui intr-o camera de abur in care se deschide, crescand suprafata sa, care poate atrage mai multe ingrediente. Cel mai important este ca utilizarea carbunelui activ nu este insotita de efecte secundare asupra sanatatii, ci dimpotriva, utilizarea lui ajuta la eliminarea efectelor intoxicarii organismului.

Mai jos iti vom prezenta procedeul de albire al dintilor:

Procedeul este simplu deoarece dupa ce cumparati o bucata de carbune activ, tot ce trebuie este sa-l spargeti pana se formeaza pudra si apoi il aplicati cu ajutorul unei periute pe suprafata dintilor.

Apoi periati-va timp de 3-4 minute precum a-ti peria normal dintii si apoi clatiti gura cu multa apa. Veti observa rezultate chiar dupa primul periaj.  Va asigur ca intr-o saptamana veti avea rezultate asemanatoare unei albiri profesionale a dintilor.

 

Comments are closed.