Acestia sunt medicii care au inventat tratamentul pentru cancerul de colon, mamar si piele !

0

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Granada au revolutionat medicina descoperin un medicament eficient in tratarea diferiteelor tipuri de cancer precum : cel de colon, mamr si de piele.

Aceste 3 tipuri de cancer sunt extrem de des intanlite in zilele noastre facand tot mai multe victime in randul pacientilor.

Compusul descoperit de acesti oameni de stiinta si derivatii compusului au capacitatea de a reduce tumoare in decursul a 40 de zile ci 50 %.Acest medicament se recomanda a fi administrat de  2 ori pe saptamana pentru rezultate vizibile.

Acest studiu a fost realizat de grupul de cercetatori UGR „ Cercetarea si Dezvoltarea Medicamentelor Farmaceutice” condus de catre profesorul Joaquín Campos Rosa, impreuna cu profesorul Juan Antonio Marchal Corrales.

Medicamentul descoperit nu prezinta toxicitate iar in urma administrarii lui nu par efecte adverse, si cel mai imprtant aspect este ca nu afecteaza celulel sanatoase ca in cazul chimioterapiei.

Oamenii de stiinta reusisera deja sa creeze un medicament eficient (Bozepinib) pentru tratarea celulelor canceroase, insa procesul de productie dura enorm si se putea obtine doar o cantitate mica.

La acest medicament cercetatorii  lucreaza inca din 1993 pentru a gasi formula ideala in tratarea tumorilor si a cencerului.

Acest tratament este capabil sa vindece cele 3 tipuri de cancer mai sus mentionate iar acum medicii incearca sa adapteze acest medicament si pentru cancerul de pancreas si pulmonar.

Comments are closed.