4 Strategii care te vor ajuta să slăbești!

0

In fiecare cautam cele mai bune variante prin intermediul carora sa putem slabi in greutate. In spatele procesului de slabit trebuie sa stea mai presus de toate sanatatea noastra, si sa alegem cele mai bune variante si strategii ce ajuta sa ne mentinem sanatosi.

Iata care sunt straegiile de slabit pe care le putem alege si sa ne mentinem sanatatea corporala in acelasi timp.

1.Vizualizeaza ceea ce iti doresti

Scopul principal in care ati ajuns in acest pas este sa scapati de kilogramele in plus pe care le-ati acumulat.Inainte de acest proces stabileste-ti bine obiectivele, cat vrei sa slabesti, ce marime doresti sa porti la haine, si imagineaza-ti cum va arata corpul tau dupa acest proces de slabire. Aceasta viziune te va ajuta sa iti atingi extrem de bine dorintele si in fiecare zi cand simti ca cedezi aminteste-ti de rezultatul final.

2.Atitudinea este totul

In acest proces de slabire trebuie sa indepartezi orice forma de energie negativa.Energia negativa nu va face decat sa iti afecteze psihicul iar tu nu vei mai lupta pentru telul bine ales de a ajunge la kilogramele dorite. Crede în tine. Când ai o viziune clară și încredere în tine și în sistemul tău, cu siguranță nu te poate opri nimic!

3.Nu apela la scuze!

Persoanele care au mai tinut diete stiu prea bine, ca ori de cate ori au ajuns intr-un impas au apelat la scuze.Pentru a progresa avem nevoie de schimbare, iar aceasta schmbare trebuie sa vina din interiorul nostru si trebuie sa renuntam la scuze.In spatele acestor scuze se ascunde fie frustrarea noastra fie dorintele noastre de a manca anumite lucruri.

4.Alege sa imparti aceasta experienta cu cineva

Din grupul tau de prieteni cu siguranta va fi cineva care isi va dori sa scimbe ceva la modul cum arata.De aceea cea mai buna modalitate este sa treceti prin aceasta schimbare impreuna.Un sfat intotdeauna este bine venit iar sustinerea si pozitivitatea sunt extrem de imprtante in acest proces de schimbare.

Bazeaza-te pe tine, pe persoana ta si totul se va intampla asa cum iti doresti.Nu ezita sa incerci.

Comments are closed.